Інтернет-газета ІгрісФото панорама БорисполяПрапор Борисполя
Фото панорама БорисполяПонеділок, 12 вересня 2016, 20:54

Як приготувати гарячі бутерброди з морквою і картоплею?

25 липня 2014, 04:14 | Переглядів: 1339

Гарячі бутерброди з морквою і картоплею на сніданок - ситне блюдо з мінімальними витратами.

Вам знадобиться
- 1 картоплина;
- 1 морква;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 куряче яйце;
- рослинна олія;
- 1 несолодкий батон;
- сіль і спеції за смаком.

Спосіб приготування
1. Картоплю і моркву добре вимити і очистити від шкірки.
Натерти овочі на середній тертці. Цибулю почистити і дуже дрібно-дрібно порізати.

2. Підготовлені овочі перемішати. Вбити в овочеву суміш куряче яйце. Додати сіль за вашим смаком і спеції.

3. Несолодкий батон нарізати скибочками. Товщина скибочок - не більше 1,5 см. На кожен відрізаний шматочок батона однорідним шаром викласти перемішані овочі.

4. Розігріти рослинне масло для обсмажування на сковороді.
Овочевою сумішшю вниз викласти в сковороду бутерброди.
Смажити три хвилини до появи золотистої скоринки.

Коментарів: (0)

avatar
Igris.com.ua Реклама в Ігрісі Авторські права Співпраця з нами Наші вакансії Контакти Новини Напиши редактору

Copyright 2010 - 2016 "Ігріс.com.ua" Розробка та підтримка сайту Движение БорисполяВхід для редакторів

Rambler's Top100