Інтернет-газета ІгрісФото панорама БорисполяПрапор Борисполя
Фото панорама БорисполяВівторок, 13 вересня 2016, 05:15

Як приготувати фаршировані перці з гречкою

20 липня 2014, 21:42 | Переглядів: 792

Давайте розглянемо спосіб приготування перців фаршированих гречкою, які можна зробити в мультиварці. Зазвичай для начинки використовують різну начинку, наприклад, таку як овочі, фарш, сир, тощо.

Вам знадобиться
- 850 г фаршу;
- 2,5 склянки води;
- 20 шт болгарського перцю;
- 3 шт ріпчастої цибулі;
- 2,5 склянки томатного соку;
- 1,5 склянки вареної крупи гречки;
- інші спеції за смаком.

Інструкція
1. Для початку приготуйте начинку, яку надалі додасте в перці. Візьміть фарш покладіть його в тарілку з великою глибиною. Покладіть поверх фаршу варену крупу. Додайте перець, сіль, і інші спеції за смаком, або застосуйте спеціальні прянощі придатні для такої страви, які можна купити в магазині.

2. Почистіть і наріжте цибулю, або подрібніть за допомогою чесноковижималки. Додайте начинку і перемішайте фарш.

3. Далі підготуйте болгарський перець. Приберіть з нього насіння, промийте їх водою з двох сторін, видаліть стебло.

4. Візьміть перці і помістіть всередину начинку. Помістіть перці в мультиварку і налийте на них підсолену воду. Закрийте кришкою і включіть режим «плов» на приготування піде приблизно 25-30 хвилин.

5. Після того як ви почуєте звук мультиварки, відкрийте кришку і влийте поверх приготованого блюда томатний сік, а також додайте спеції спираючись на свої переваги. Потім закрийте мультиварку і включіть режим «овочі» для того щоб страва ще раз протушилася в такому вигляді протягом 25-30 хвилин. Якщо відсутній режим «овочі» тоді поставте, як і в перший раз на режим «плов».

6. Блюдо при використанні мультиварки готово. Розкладіть його по тарілках, прикрасьте зеленню і подайте його гостям.

Коментарів: (0)

avatar
Igris.com.ua Реклама в Ігрісі Авторські права Співпраця з нами Наші вакансії Контакти Новини Напиши редактору

Copyright 2010 - 2016 "Ігріс.com.ua" Розробка та підтримка сайту Движение БорисполяВхід для редакторів

Rambler's Top100